Norra Cypern

Stränder på norra Cypern

Stränder på norra Cypern

The stränderna på Cypern är bland de renaste och säkraste i Medelhavet. Den genomsnittliga vattentemperaturen är 24C mellan maj och oktober. Under sommarsäsongen Hotel stränder erbjuder en utmärkt service till kunder, med jourhavande mat och dryck, parasoller och solstolar. Vissa av dessa stränder erbjuder även aktiviteter som vattenskidor, banan Rider, jet-ski, kite & vind surfing och dykning. Karpas Golden Beach Ingen semester till Norra Cypern kan vara komplett utan ett besök till Karpaz halvön, detta är Cypern, ett land som nästan orörd av moderna utveckling, savage hand där naturen fortfarande innehar makten. Golden Beach i det Karpaz kallas öns vackraste strand. En strand som är orörda, med gyllene sandstranden sanddyner som långt ögat kan se, där sköldpaddorna häckar, vilda åsnans besök, där havets kristallklara har turkos färg, omgivet av orörd natur och fauna. Det bästa sättet att njuta av är att stanna där för ett par dagar, glöm hektiska vardagslivet och njuta av lugna paradiset

Burhan's Golden Beach Karpas

www.burhansgoldenbeach.com

Beachside trähus och campingen Teko's Place Golden Bar – Karpaz Holiday Bungalow www.tekosplace.net Bungalows i trä på en Turtle Beach Escape Beach Club Escape Beach Club är en mycket populär beach club i Alsancak ligger väster om Kyrenia. En anmälningsavgift betalas till sola antingen på kuddar på gräsmattan eller i en solstol på sandstranden.  Det finns också en restaurang där du kan avnjuta ett stort urval av mat. Acapulco Beach Acapulco ligger på 5-stjärniga Acapulco hotell strax utanför Catalkoy och är en av de bästa stränderna i området Kyrenia. Du behöver inte bo på hotellet för att utnyttja den 1 mil långa sandstranden stranden.  I området i närheten finns det en inträdesavgift för att njuta av ett stort urval av faciliteter under Medelhavets sol. Camelot Beach Ligger i Alsancak och drivs GAU, har Camelot en sandig vik och ett trädäck.  Det har en restaurang på plats och erbjuder aktiviteter såsom vattenskoteråkning. Shayna Beach Shayna beach Club är en mycket populär beach club i Catalkoy ligger till den öster om Kyrenia. En anmälningsavgift betalas till sola på solstolarna på sanden.  Det finns också en restaurang där du kan avnjuta ett stort urval av mat. Glapsides Beach Är i Famagusta ligger 5,5 km norrut på den östra kusten av ön Cypern, Glapsides stranden är den tredje bästa stranden i norra Cypern. Stranden drivs av kommunen och det finns inga avgifter. Men en liten avgift krävs för solstolar och parasoller. Andra Kyrenia stränder Det finns gott om stränder att upptäcka från större holiday typ stränder att gömda vikar, vissa med små strandbarer, vissa helt tomt som du kan avnjuta för dig själv! Alagadi beach där du kan hitta sköldpaddorna häckar under sommarsäsongen.  Det finns en strandbar men det finns inga anläggningar för uthyrning så tänk på att ta din egen paraply och solen säng.

Stuga restaurang & Baren ligger i Lapta med en härlig sandstrand med en lunchmeny.  Natt gånger finns en kvällsmeny och maten är fantastisk. Oris Beach ligger i Alsancak och är en ny strandbar med ätande faciliteter och mini golf och andra aktiviteter.   Golden Bay ligger på ett hotell i Alsancak ligger en härlig sandstrand där du kan ange för en liten avgift, såvida inte bor på hotellet.  Här serveras mat och det finns vattensporter. Deniz Kizi är en utmärkt hotel strand som debiterar en liten entréavgift. Sardunya Bay i Lapta är en dold plats med en sandig vik och café med levande musik i sommartid. Här hittar du många fler sandiga och isolerade stränder. Gå för en enhet och har en strand för sig själv, koppla av i solen.

Landmärke Estates ansvarsfriskrivning

Medan information inom denna webbplats uppdateras regelbundet, är ingen garanti tanke på att information som tillhandahålls på denna webbplats kommer att vara korrekt, fullständig eller aktuell.

Allt material tillhandahålls endast för allmän information och utgör inte någon juridisk eller annan professionell rådgivning om varje ämne.  Landmärke accepterar inte något ansvar för eventuella förluster som kan uppstå från förlitan på information som finns på denna webbplats.