Norra Cypern

Golf i norra Cypern

Golf i norra Cypern

Golf är en avkopplande och konkurrenskraftiga sport som blir mer och mer populär i norra Cypern. Det soliga klimatet innebär kan du njuta av golf som bäst. Väder mellan November och mars är allmänt cool, idealisk för att försöka sänka ditt handicap! Från juli till slutet av sommaren är det bästa undvika du att spela när solen är starkast mitt på dagen.

 

Det finns sex golfbanor ligger runt Cypern , fem i söder och två i norr.

 

Den Korineum Esentepe Golf och Country Club är en golfbana som ligger nära byn av Esentepe i utkanten av Kyrenia. Denna 18-håls internationell standard golfbana är en av bästa i Medelhavet. Denna golf club inkluderar alla de vanliga sakerna du kommit att förvänta sig på en topp av utbud golfbanan: läckra gröna, sand bunkrar och vatten faror. Kursen stor 6.600 gård har skapats bland vackra och naturliga grönska med vacker utsikt över landsbygden. Den aldrig sinande mattan av gräs är vattnas av de konstgjorda reservoarerna för att hålla fräscht året runt. Esentepe golfbana norra Cypern: faciliteter

Om du är nybörjare till golf, varför inte öva svingen på 295 m x 100 m 30 bay driving-range?  Eller om du inte är säker nog, kanske några lektioner vid akademin som stoltserar även med sin egen tre hål, får du i swing av saker. Ta en avkopplande paus för att återställa din energi på det 19: e hålet på klubbhuset med en vitaliserande dryck eller äta en härlig måltid på den närliggande restaurangen med 200 platser. Om du vill spara all din energi för golf, finns det golfbilar tillgängliga att ta dig till din nästa läge. Framtida planerade utvecklingen för denna fantastiska golfbanan inkluderar villor nära till kursen så besökare kommer att kunna njuta av golf hela dagen utan att slösa tid reser.

Cengiz Topel golfbana, norra Cypern.   Vad kan vara bättre än känna uppfriskande brisen från havet över huden som du koncentrera dig på din favoritsport? Allt detta kan bli din om du besöker den Cengiz Topel golfbana ligger nära regionen Guzelyurt (Omorfo). Kursen ståtar med två slingor av nio hål, med en total par 70 och panorerar ett avstånd av en fantastisk 5 233 gårdar.

Cengiz Topel Golf Kursen syftar på alla, från nybörjare till experter. Om du tror att du är en bra golfspelare och en bra utmaning sedan är seaside hålen för dig. Det är något annorlunda till din typiska golfbana, liksom på vissa områden greenerna är faktiskt brun (sand och olja) som skapar en stor yta för att sätta. Du kan besöka denna golfbana varje dag i veckan och anställa dina klubbor. Om du vill ha en möjlighet att lära känna de lokala golfare och spela en runda golf med dem, rekommenderas det starkt att du besöker på tisdagar och torsdagar.

Landmärke Estates ansvarsfriskrivning

Medan information inom denna webbplats uppdateras regelbundet, är ingen garanti tanke på att information som tillhandahålls på denna webbplats kommer att vara korrekt, fullständig eller aktuell.

Allt material tillhandahålls endast för allmän information och utgör inte någon juridisk eller annan professionell rådgivning om varje ämne.  Landmärke accepterar inte något ansvar för eventuella förluster som kan uppstå från förlitan på information som finns på denna webbplats.