Norra Cypern

Kollektivtrafiken i och runt Kyrenia

Kollektivtrafiken i och runt Kyrenia

Offentlig transport i norra Cypern är tillgänglig i form av mini bussar kallas en Dolmu Ş .  Priserna är billiga på cirka 2.50tl - 5tl för en lokal resa. Tjänster är begränsade och gå inte upp och genom byar och till turistorterna, så du bättre rekommenderas att hyra en bil att gå till många av de största attraktionerna i Cypern.  Busslinjer hyrs privat från norra Cypern regering.  Du kommer att kunna upptäcka Dolmuş (bus) som de är vanligen vita minibussar med destination skriven i fönstret.  Om du hittar en busshållplats kan du vänta här, om inte och du ser en kommer du kan bara flagga det ner de kommer sluta för dig. 

Bussar är ovanliga och kör inte en striked tidtabell.  Som en guide linje löper de om varje 20 minuter till 30 minuter mellan städer och byar.  Mer upptagen delar kör varje 10mins till 15mins och längre bort runt varje timme.  Vinter tjänster bromsa cirka 7 pm och sommartid på 8 pm eller avsluta efter denna tid.

Landmärke Estates ansvarsfriskrivning

Medan information inom denna webbplats uppdateras regelbundet, är ingen garanti tanke på att information som tillhandahålls på denna webbplats kommer att vara korrekt, fullständig eller aktuell.

Allt material tillhandahålls endast för allmän information och utgör inte någon juridisk eller annan professionell rådgivning om varje ämne.  Landmärke accepterar inte något ansvar för eventuella förluster som kan uppstå från förlitan på information som finns på denna webbplats.