Norra Cypern

Girne, norra Cypern

Girne, norra Cypern

Girne eller Kyrenia anses vara den vackraste staden, på grund av dess vackra hamn, mäktiga venetianska borgenoch en bakgrund av berg. Kyrenia-området är grönare än resten av Cypern och har ett svalare klimat på grund av bergen och havet breezes, perfekt i högsommaren!

Bortsett från Girne hamnen och det venetianska slottet, det finns mycket annat gömda bland Girnes branta slingrande gränder. Den anglikanska kyrkan, den Cafer Paşa Camiiden Ottomanska kyrkogård och Chrysopolitissa kyrkan vittnar om det andliga livet i staden, det finns en liten folkkonst Museum, och Bandabuliya (gamla marknaden) tillsammans med en mängd butiker. Slutligen, i Girne's talrika kaféer och restauranger kan du njuta av att umgås med vänner eller nya bekantskaper

Landmärke Estates ansvarsfriskrivning

Medan information inom denna webbplats uppdateras regelbundet, är ingen garanti tanke på att information som tillhandahålls på denna webbplats kommer att vara korrekt, fullständig eller aktuell.

Allt material tillhandahålls endast för allmän information och utgör inte någon juridisk eller annan professionell rådgivning om varje ämne.  Landmärke accepterar inte något ansvar för eventuella förluster som kan uppstå från förlitan på information som finns på denna webbplats.