Norra Cypern

Djurskydd på norra Cypern

Djurskydd på norra Cypern

När du har flyttat till Norra Cypern du kanske märker några herrelösa djur i behov av kärleksfulla hem.  Om du vill hjälpa till, gerLandmark Estates dig detaljer nedan.

I området i närheten finns det en djurskyddshemmet som sörjer för över 200 hundar och katter. Fristaden drivs av volontärer som kan hjälpa till med insamling av djur och grooming etc.  De driver också en välgörenhet butik i Kyrenia för att hjälpa till med finansieringen av animalsin norra Cypern och köra evenemang för att samla in pengar.  Så, om du skulle vilja volontär eller ge en sällskapsdjur ett kärleksfullt hem, bara ge dem ett samtal eller gå till se dem.

http://www.kartrnc.org/

Landmärke Estates ansvarsfriskrivning

Medan information inom denna webbplats uppdateras regelbundet, är ingen garanti tanke på att information som tillhandahålls på denna webbplats kommer att vara korrekt, fullständig eller aktuell.

Allt material tillhandahålls endast för allmän information och utgör inte någon juridisk eller annan professionell rådgivning om varje ämne.  Landmärke accepterar inte något ansvar för eventuella förluster som kan uppstå från förlitan på information som finns på denna webbplats.