Norra Cypern

Bröllop norra Cypern

Bröllop norra Cypern

Norra Cypern är en av de mest romantiska platserna i Europa. Om du är planerar ett bröllop utomlands, då Norra Cypern är den perfekta platsen. Föreställ glider runt poolen i ett 5 stjärnigt hotell som dina gäster sitta under en baldakin som värms av sommarvinden. Tänk dig att ta dina löften på gräsmattan framför den berömda Bellapais Abbey eller i hisnande omgivningar Korinium Golf Club, eller säger 'I do' vid havet som du vicka tårna i sanden på en solkysst strand. Norra Cypern semester kosta upp till en tredjedel mindre än en konventionell bröllop i Storbritannien och du garanteras en Bröllopsresa i solen i Norra Cypern.

Det finns vissa lagligheten om du vill gifta sig i norra Cypern.

Lagen i norra Cypern är den gamla brittiska lagen.  Detta innebär att äktenskapet är laglig och erkända över hela världen.

Bruden och brudgummen måste vara i norra Cypern 6 dagar före bröllopet äger rum.

Du måste ha ditt personbevis och pass

Änglalika händelser http://www.angelic-events.com

Ring oss: 009 0533 831 6699

 

Bröllop norra Cypern

http://www.North-cyprusweddings.com

Vi kan också kontaktas via Skype från en UK marklinje på 0203 2393567 eller genom att ringa 0090 533 8673530 E-post weddingsnorthcyprus@gmail.com

 

Mitt bröllop-Cypern

(UK) 01865 522758

+90 (542) 875 5204

http://www.myweddingcyprus.com

Landmärke Estates ansvarsfriskrivning

Medan information inom denna webbplats uppdateras regelbundet, är ingen garanti tanke på att information som tillhandahålls på denna webbplats kommer att vara korrekt, fullständig eller aktuell.

Allt material tillhandahålls endast för allmän information och utgör inte någon juridisk eller annan professionell rådgivning om varje ämne.  Landmärke accepterar inte något ansvar för eventuella förluster som kan uppstå från förlitan på information som finns på denna webbplats.