Norra Cypern

Visningsresa

Visningsresa

VISNINGSRESA

 Landmark Estates välkomnar dig till Norra Cypern genom att bjuda dig på en kostnadsfri vistelse på vår vackra ö. Vi kommer då att visa dig det vi kan erbjuda. Visningsresan för två personer tar tre dagar. Det gör det möjligt för dig att uppleva ön och upptäcka om Cypern är ön för dig.

 Landmark Estates paket består av: transfer till och från * Ercan flygplats och * 3 nätter på det vackra Bellaview Boutique Hotel (inkl. Bed and breakfast). Hotellet ligger nära Kyrenia centrum, den gamla fiskehamnen. Där finns många restauranger och här kan ni sitta och njuta av en middag med drinkar i en fantastisk omgivning. Du bor också på bara några minuters gångavstånd från den romantiska byn Bellapais med sitt historiska kloster.

VISNINGSRESA

Dag 1:

 Efter frukosten på hotellet hämtar en av våra erfarna fastighetsförmedlare dig vid 10-tiden, kör dig till vårt kontor och ett välkomstmöte. Du kommer att få lite allmän information om Norra Cypern och vi diskuterar dina önskemål om bostad.

  Vi ser om du föredrar en bostad vid havet, en högt beläget villa med fantastisk utsikt eller ett boende i en stad. Vi hjälper dig även att titta på skolor om du planerar att bli bofast och har barn. Vi kan visa dig många äldre fastigheter, nyprospektering under uppbyggnad där du fortfarande kan påverka huset eller varför inte påbörja bygget av en egen arkitektritade villa helt enligt dina egna önskemål.

Vi er dig sinnesro och rådgivning. Landmark arbetar med de bästa byggföretagen på Norra Cypern, inte bara med ett enda företag. Vi kan idag erbjuda dig ett fantastiskt utbud med mer än 500 fastigheter.

 Din fastighetsmäklare kommer sedan visa dig olika områden och bostäder som du kan vara intresserad av. Vi stannar och äter en god lunch innan vi fortsätter och tittar på fler bostäder. När vi är klara för dagen kör vi dig tillbaka till ditt hotell och ni kan nu koppla av resten av kvällen.

  Dag 2:

 Vi kommer återigen vid 10-snåret, hämtar dig och fortsätter vår jakt på ny fastigheter i ett annat område. Vi äter  lunch på en lokal restaurang. Du kan när som helst avbryta  letandet, antingen för att du inte känner dig hemma på vår vackra ö eller för att du redan har hitta din drömbostad, säg  bara till din mäklare.

 Dag 3:

 Kommer att vara en dag av sammanfattande samtal och/eller ytterligare visningar. Om du vill ha en andra visning av några av de fastigheter som vi har tittat på, återvänder vi dit eller också fortsätter vi att leta under eftermiddagen. Om du har hittat en fastighet, fortsätter vi med att gå igenom ditt köp. Efter en visningsresa på tre dagar brukar de flesta känna om norra Cyper är rätt plats eller inte.

 

 Nästa steg för din mäklare blir att sammanföra dig med en advokat som du ger en fullmakt (POA) (* ingen skyldighet att köpa i detta skede) och diskutera eventuella frågor som du har om ditt köp, t.ex. skatter som skall betalas vid köp av fastigheter och andra frågor av juridisk natur.

 Om du har hittat en fastighet som du älskar, så påbörjar vi köpprocessen. Du får då betala en mindre depositionsavgift, antingen kontant eller med betal/kreditkort, vilket innebär att fastigheten är reserverad för dig under tiden som köpeavtalet utarbetas.    

       * Om du vill flyga till en södra Cyperns flygplatser tillkommer för Larnaca £ 50/resa eller för Paphos £ 100/resa. 

       * Om du vill stanna några extra nätter betalas de av dig. Vi hjälper gärna till med detta och du meddelar oss före din ankomst. 

       * Att ge en advokat en fullmakt innebär inget köptvång. En POA (power of attorney) gör det möjligt för en advokat att agera för din räkning om du är på Cypern eller inte.   

       Landmarks visningsresa skall vara informativ och låta dig koppla av - du behöver inte känna något köptvång. 

       Landmark Estates täcker kostnaderna för visningsresan. Vi utgår dock från att du bara tittar på våra objekt under detta tillfälle.  

       Vi råder alltid våra kunder att ta god tid på sig eftersom ett fastighetsköp innebär att ta ett beslut som kräver mycket eftertanke.